2014. december 11., csütörtök

"a Fogalom bonyolult, szinte obszcén szó," 2006-11-09 11:15:25

Építés, újjáépítés.

"a Fogalom bonyolult, szinte obszcén szó,"
2006-11-09 11:15:25

Egyéni kiállítások majd projektek: 1995 - "shooting Star, egy szociológiai tanulmány", World Wide Art Gallery, new York, USA); a "Vyzhigatel", Center for contemporary art "Gates" (, Kijev); 1997 - "No comment", keretében a kiállítás "Fotó... szintézis ", a galéria az Unió művészek Ukrajna a Ház művészek, Kijev); retrospektív mutatja a filmek" Szaga ", " Igen ", " Kamion ", Center for contemporary art Spazio Umano (, Milan, Italy); 1999 - multimédia projekt "Rádió Eurázsia" DJ Derbastler (Párizs, Franciaország); 2000 - "az Első pam'emlékmű Dj-k" együtt Ilja Chichkan Kijevi nemzetközi fesztivál, Kijev); 2001 - "Kuba,... por favor... Kuba,... por favor... "galéria" RA "(, Kijev); 2002 -" még az élet - a konyhában! Táj - a hálószobában... "fesztivál" Kezdeményezés "Projekt-02"galéria "RA" (, Kijev); 2003 - zenei projekt "Zene a hely kamionosok"címke Termosz Rögzíti. 1998 - étterem "farm", úszó étterem "Sirály" (magán); 1999 - étterem "havasi gyopár" (zárt; most egy étterem-pizzéria Walter's); 2000 - étterem "Brazília" (zárt; Most a helyére étterem "Mambo"), patisserie "a Marquis csokoládé"; 2002 - étterem "Formula club"; 2003 - cafe "avalon"cafe'Arne "Coffee club", Japán fast food "yakitori". Családi állapot: nős, egy lánya. Hobbi: space. - Mi a koncepció az étterem? A fogalom bonyolult, szinte obszcén szó. De komolyan, a legtöbb esetben, az ügyfelek jönnek, hogy nekem már kialakult koncepció. De a fordított helyzet, amikor az ember szeretné, hogy nyissa meg a saját éttermében, nem tudom, hogy a jövőben az intézmény semmi, még csak nem is az irány a konyha, majd a nevek lehetőséget. Ebben az esetben a tervező, természetesen, sokkal nehezebb a munka, de én nem kategorikusan azt, hogy ez a lehetőség kevésbé hatékony, mint a lehetőség kezdettől fogva által kifejlesztett restaurateur koncepció. A gyakorlás voltak olyan esetek, amikor az ötlet, hogy az étterem jött nekem. Persze, nem szabad. - Még egy? - Ez volt a projekt, sajnos, soha nem volt megvalósult, amely az volt, úgynevezett "Szigorú tanár", egy étterem waitresses-"a lányok", valamint a kép Sigmund Freud a logó. Az ötlet az enyém, Tatiana Savadov, Georgy Senchenko. - Biztonságosan! Azonban, ha hasonlítsa össze a munka, mint egy művész, mint egy designer éttermek, az utóbbi sokkal több hagyományos. Mi az oka, nem szabad, hogy a járják? - Nem hiszem, hogy én hoztam létre inter'karrier éttermében hagyományos, konzervatív. A folyamat a kommunikáció a vendéglősök néha dobja a hill "mérgező"radikális ötletek, hogy a legtöbb esetben az ügyfél csak a riasztó. Bár nekem ezek a "műtárgyainak" így banális... De ennek ellenére örülök, ha ezeket a gondolatokat, egy idő után még mindig érvényesül, átalakult, s végül jön az élet. - Mik a fő jellemzői az optimális koncepció étterem? Például én mindig egy Skandináv étterem, amely végre egy nagyon finom, szép ötlet: minden Evőeszközök, bútorok, stb. van egy kicsit nagyobb, mint a szokásos méretű. Az eredmény egy remake, egy gyermekkori téma: a látogatók kap egy esélyt, újra érezni azt mondják, 12 éves. Nagyszerű ötlet, rájövünk, hogy csak fillérekért, majd a hozadéka, hogy - csak egy kozmikus léptékű. Nem kell vonni, csak esztétika, megfeledkezve arról, hogy a gyakorlati oldalát a dolgoknak. A design lehetetlen anélkül, végrehajtása az ötlet meg kell, hogy képes legyen megvalósítani. Ezen kívül, egy jó koncepció kell, holisztikus. Én inkább gondolj összes adatát, beleértve, például a ruházati pincér. Nem mindig, persze, az ügyfelek megy ez, amely, természetesen, a jobb, de én még mindig létrehoz egy egész projekt, amely az összes ezek az elemek egymással'kapcsolódó. Amikor azt mondtam, ügyvéd: "Inscribe az én szerződéses rendelkezés, amely szerint azt a jogát, hogy meghatározza a formát sideburns étterem személyzete". Ő írta! A másik dolog, hogy ez a bekezdés azt majd áthúzott, mégis... Néha ez egy szégyen, hogy nézd meg a átalakulása jó projektek Általános, miután az építkezés befejeződött, a tervező a "bal". Inter'jer étterem egy élő organizmus, a legkisebb változás semmilyen részletet lehet megölni őt. Ezért semmi sem rosszabb, mint a "kreativitás" vendéglősök körében, amely megnyitása után az étterem a start változtatni valamit, legtöbbször kiderül, hogy ez nem helyes, illetve helytelen. - Én mindig azt gondoltam, hogy a legfontosabb követelmény, hogy a koncepció az étterem megvalósításához... - Természetesen. Nem kell vonni, csak esztétika, megfeledkezve arról, hogy a gyakorlati oldalát a dolgoknak. A design lehetetlen anélkül, végrehajtása az ötlet meg kell, hogy képes legyen megvalósítani. A koncepció nem kell érteni, teljesen szabad hely, hol, mit akarok csinálni. Vannak arról,'az objektív valóságot, meg kell építeni. Szerepet játszik a kultúra: amikor az építési boom, hogy látunk, Ukrajnában, sok olyan "borított réz-medence" a hozzá nem értés, az emberek végrehajtásáért felelős az ötletek, azaz építőipari vállalatok, beszállítók. Hazánkban gyakran lehetetlen, hogy a megfelelő csempe vagy bármilyen más építőanyag. Belföldi szállítók egyszerűen nem tud lépést tartani a modern trendek, néhány javaslatot túl drága, exkluzív tartalom is nagyon nehéz megszerezni. A koncepció lehet finomítani a folyamat, az építési? - Minden esetben! A projekt teljes mértékben meg kell jóváhagyott végrehajtását megelőzően a koncepció az étterem. A tervező ebben a szakaszban elsősorban kifejezve a felügyelet az építési folyamat. Vannak dolgok, amit a tervező kell monitor folyamatosan. Először is ez a megfelelő anyagok használata, a technológiai követelményeknek, valamint design megoldások. A költség a felügyelet attól függ, lényegében az adott projekt: egyetért azzal, hogy ellenőrzése alatt az építési KAV'kávéház a területet 100 m, 10 szintes épületben két különböző dolgokat kell fizetni másképp. A siker az, éttermek, hogy én csináltam, nagyrészt az határozza meg, az érdemi megfelelő tulajdonosok, akik kezdetben tudtam, hogy mit csinált, majd jött hozzám egy már teljesen kidolgozott koncepció. Úgy értem, éttermek "Adut" - "a farm" , "Tea", intézmény Falk, Neiger - "havasi gyopár" , "a Marquis csokoládé"... Nagyon örülök az étterem "Brazília"szeretem a "yakitori", ami nem volt nagyon hasonlít a Moszkvai eredeti. Ebben az esetben, hogy nagyon szép, hogy a vevő jött felém, így a lehetőséget, hogy a változás, amit én hittem, míg nem megy túl az Általános formátuma a teljes hálózaton. Különösen, hogy megváltozott a szín, a megoldás az eredeti volt, egy kicsit kevésbé "Japán", mint vártam. A Moszkvai párt nagyon elégedett Kijev inter'felni megoldás. "yakitori" szeretem a demokrácia, hogy hatással volt nem csak az árakra, hanem a design maradt esztétikailag, de közelebb a középosztály. - Kivéve a saját projektek, amelyek éttermek tetszik a design szempontból? Ma reggel volt "Arizona" egy csodálatos hely. A régi étterem, de idővel ez csak jobb lesz. Igazából nekem nincs külön korlátozások a preferences - kavanot egyes Stetsko minimalista inter'ERI, túl a klasszikusok, az inter'Yeri 70-es években a XX században, stb. - Ki van a csapat? Most dolgozom az építészek Alexander Popov, Dmitrij Vasiliev, együttműködnek a különböző építőipari vállalatok, beszállítók. A csapat a mobil, mint én vagyok híve a demokratikus együttműködési formákat. Könnyebb számomra, hogy működik megbízható emberek, így SV'ASKO régi, megbízható. Plusz én vagyok a kapcsolatot sok művészek, kézművesek egyes művészeti technikák. A "Brazília", például, volt egy mozaik - persze, hogy történt egy profi művész. Eleinte ő volt egyedül, de a tanfolyam a projekt voltak, így sok rögök között plasterers, hogy mi volt egyszerűen lenyűgözött a kreatív "termékenység Ukrajna". Ha az ajánlat bejelentette, hogy a négy projekt, ennek végrehajtását a fogyasztó által fizetett vagy nem? Például, ha a négy projekt az ügyfél nem elégedett, szereti a másik tervező, pénzt, munkát nem kap? - Néha négy projekt fizetett külön-külön, de nem mindig, mert a feltételek minden ügyfél egyedileg - vannak mind a fizetett, illetve a meg nem fizetett ajánlatok a négy projekt. Néha, mikor az alak a projekt, a vevő azonnal fizet, nem csak őt, de az egy projektre, azaz azok a lépések, amelyek még csak most jön. Most négy projekt a különféle - nem csak 3D-ben, de formájában animált képeket. Bizonyos esetekben, ha az idő korlátozott, dolgozunk a lap, azaz a két dimenziós kép, az előny a tapasztalat teszi lehetővé. - Történt az eset, hogy az ügyfél elhagyott a projekt a középső a végrehajtás? Fizet, ha az ügyfél ilyen esetben a szankció? - Történt. Ilyen esetben az ügyfél fizeti a megfelelő összeget a kötet a művek már. Találkoztam hasonló helyzetekben a design privát inter'belső lakások, házak, stb. Privát inter'jer általában nem kevésbé összetett, mint a tervezés, az étterem, az ilyen projektek hosszabb igényel az ügyfél jelentős pénzügyi befektetések - persze, vannak esetek, amikor elérsz egy bizonyos szintet, az ügyfél tudomásul veszi, hogy "pull" projekt. - Ukrán dizájner most egy jövedelmező szakmát? Összehasonlítva Európa, a tervezők tudjon kicsit. Még Oroszországban a design fizetni kétszer több, mint Ukrajnában. Azonban a pénzügyi kérések nagyban függ a szám a korábbi projektek, a népszerűsége a szakember. Minden tervező tudja, hogy érdemes, kevesebb pénzért, hogy a munka nem lesz könnyű. A projektek általában hosszú távú idő - átlagosan 3-5 hónap, voltak olyan projektek, illetve a 2, 5 éves. Az idő tényező befolyásolja a költségek a tervezési projekt: vannak esetek, amikor az építési lefagyott, mint a restaurateur vége alapok. Ha a tervező a normális kapcsolattartás az ügyfél, mind emberileg megérti a pénzügyi problémák a restaurateur természetesen hatással lesz a díj, amelyet a tervező lesz szükség. Hogy van, néha tervező, támaszkodva az első egy összeget, ennek eredményeként a fogadása, nagyon különböző. Amikor azt mondtam, ügyvéd: "Inscribe az én szerződéses rendelkezés, amely szerint azt a jogát, hogy meghatározza a formát sideburns étterem személyzete". Ő írta! Az egész design a világ van osztva két fő csoportját - a divat, design, ipari kivitel. Ha az első csak a ruhát tervez, a második design sok dolog: egy fogkefe, hogy egy autó. Ukrajnában ipari kivitel továbbra is bemutatja nagyon korlátozott: vannak tervezők a privát, mind a nyilvános inter'', de senki nem mondja, bútorok tervezése. Azt hiszem, hogy Ukrajnában a design fog megjelenni a világ szinten, csak ha'lesz egy olyan piacon, ötleteket. - A tervező, az éttermek jövedelmet vagy kreativitás? - Egy ésszerű kompromisszum között e két fogalom. A design nem lehet kizárólag jövedelem - I érték, mi ei'gödör, az üzleti hírnevét, illetve nem támaszkodhat kizárólag a pénzügyi motívumok. A gyakorlás voltak esetek, amikor megtagadta, nyereséges projektek, s nem érinti a kapcsolatot az ügyféllel - találkoztunk később más projektek. Ha én nem "lásd:" a jövőben az étterem, ha a projekt számomra érdektelen, értelmetlen, én nem teszem meg, majd a pénzt, nincs semmi dönt. Ezzel szemben, a projekt nem különösen nyereséges, de nagyon érdekes, egy szakmai értelemben számomra mindig vonzó.
FORRÁS: Üzleti

Forrás: http://stroymart. com. ua

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése