2014. április 27., vasárnap

Csapdát étterem

A Modern metropolisz nehéz elképzelni nélkül a kiterjesztett hálózati nyilvános vendéglátás - étterem, kávézó, kulacsok, pékségek, gyors ételek. Ezek az intézmények források egy adott típusú szennyvíz -, zsír-tartalom, amely egészségügyi szabályok elő bizonyos követelményeknek. Ennek oka az a tény, hogy a kisülés be városi csatornákban nélkül tisztítás a csapdák néző gyors romlása, eltömődés segédprogram csővezeték zsíros lerakódások. Ezen kívül, ez a fajta víz tisztítás megakadályozza, hogy a környezetszennyezés, mert a zsír, állati, növényi eredetű elválasztható a vizet, s nem adja meg a szennyvízcsatorna keresztül a zsír a csapda, amely megtisztítani a szennyvizet a mosogatógép, valamint a kézmosás. A vendéglátás felszerelhetők beltérben a mosogató alatt (a zsír csapda), mind azon kívül, a talaj, vagy az alábbi. A választás egy zsír a csapdát egy étterem elsősorban attól függ, hogy a kötet a szennyvíz (hány órát dolgozott előkészített módosítások elemek, amelyek megkövetelik, tisztítása, valamint azt, hogy a társaság a vendéglátó-ipari gép alapok, vagy nem. A zsír a csapdák az éttermek számos jelentős előnyökkel is jár. Először is, ezek a rendszerek jelentősen növeli az élettartamot a szennyvízcsatornába berendezések, ez ritkán válik eltömődött, már nem szükséges a csere. A második, a méret, ezért a költség közvetlenül függ a mennyisége szennyvíztisztító étterem. Így a telepítés nem megterhelő a kisvállalkozások részére, ami fontos a kisvállalkozások fejlődésére. A harmadik: a zsír a csapdák az éttermek tartós működés, megfelelő használat, karbantartás nem csökkenti azok hatékonyságát. Negyedik, ezek az eszközök sokoldalú, kompakt, telepíthető közvetlenül a mosogató alatt, vagy egy külön technikai szobában ingyenesen hogy ez személyzet. Ötödik, azok gazdaságos telepíteni, nem szükséges a magas költségek a telepítés, valamint a folyamatos monitoring a munkát a szakemberek. Az egyetlen feltétele a hatékony működés érdekében a zsír a csapda a napi feladata a technikai személyzet befejezése után a munka fel a felhalmozódott zsír, ellenkező esetben a funkcionalitás, az eszköz értékvesztett lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése